Om Superga

Superga blev startet i 1911 i Turin i Italien, da Walter Martiny begyndte at producere sko med gummisål. I 1925 udvidede Walter sit design med en ny sko med vulkaniseret gummisål og den ikoniske Superga 2750 Cotu Classic blev født. Efter krigen genstartede Superga produktionen og så blev sortimentet udvidet til også at omfatte højkvalitative sneakers i forskellige varianter.


I 1970´erne udvidede Superga sortimentet yderligere og tilføjede sportssko med diverse tekniske egenskaber til sortimentet. Nu om dage indeholder det store sortiment udover sportssko og klassiske sneakers et stort spektrum af mange forskellige stilarter og farver.


Allerede fra dag et har den klassiske 2750 Cotu Classic været en ikonisk sko, som har siddet på enhver italieners fod. Det er en enkel sko, som passer ligeså godt til festkjolen som til favoritjeansene. Skoen i kanvas kan vaskes præcis som dine jeans, så den får den der flotte slidte vintagefølelse.


Nu om dage fås modellen 2750 i mange forskellige materialer, farver og stilarter til både herrer, damer og børn. Ud over den klassiske silhuet af 2750 har Superga nu forskellige sneakers i lærred, læder, ruskind og fløjl til voksne og børn.


Orginalen, Superga 2750 Cotu Classic, har siden starten i 1911 fået ikonstatus. Nu er Superga ikke bare en sko for smarte italienere, som bærer dem fra byen til stranden, men en selvfølgelig sko i garderoben hos alle fashionistaer rundt omkring i verden. For der findes en Supergamodel for alle!Vi bruger cookies, læs mere om det her.
Jeg godkender

Superga blev startet i Turin, Italien i 1911, da Walter Martiny begyndte at fremstille sko med gummisåler. I 1925 udvidede Walter sit design med en ny sko med vulkaniseret gummisål, og den ikoniske Superga-sneaker 2750 Cotu Classic blev født. Efter 2. verdenskrig genstarter Superga produktionen og udvidede derefter sit sortiment til at omfatte sneakers af høj kvalitet med tekniske egenskaber. I dag har Superga en bred vifte af modeller og farver. Den originale Superga 2750 Cotu Classic er stadig i dag lavet af hånden af naturlige materialer. 100% vaskbar og 100% brugbar.

Kontakt os

+45 33-60 13 60

info@superga.dk


Långtradargatan 10

298 32 Tollarp

Sverige

Nyhedsbrev

Se vores seneste nyheder!

Följ oss

© 2020 Superga